Vær med

 Har du lyst til at bruge Wikipedia i din undervisning, lave workshops om vidensdeling på jeres bibliotek eller arbejder du et sted hvor I har en masse viden eller måske digitaliserede samlinger I gerne vil formidle ud til danskerne? Det kan være at du gerne vil deltage som skole, ungdomsuddannelse, som biblioktek, kommune, institution, organisation eller på andre måder være med i arbejdet.

Vil du gerne holdes orienteret om projektets udvikling og måske deltage i et seminar om emnet?

Har du lyst til at blive en del af et stort nationalt og internationalt netværk med fokus på hvordan digitalisering, viden, samarbejde og didaktik kan binde kulturarv, formidling, materialesamlinger og undervisning sammen?

Har du lyst til at teste vores materialer på den uddannelsesinstitution eller kulturinstitution du arbejder på?

Så skriv dig op nedenfor.

Projektet er i sin tidligste fase. Vi har endnu ingen fondsmidler, så der kan godt gå noget tid før der kommer skub i det hele. men vi arbejder hårdt på sagen. Med din interesse, er vi et skridt nærmere en realisering. 

 

5152 2387

Har du spørgsmål kan du ringe til Peter Leth

Hele Danmark

Vores projekt er online med fysiske møder. 

Tak for din interesse

Et vigtigt formål med denne side er at sørge for at du, dit studiested, din skole, dit arkiv, jeres forening eller arbejdsplads – kan finde veje til at deltage og være med i at gøre brug af de materialer vi ønsker at udvikle.

Men et andet vigtigt formål med denne side er også at vi, der står med projektet, kan fremvise det grundlag af forhåndsinteresse, som projektet søger sine midler på.

Så jo flere vi er, som ønsker at se dette projekt ført ud i livet, jo nemmere bliver det også at realisere. 

Derfor: Tak for din interesse.